ROZHLAS 17. 6. 2024

Odstávka pitné vody proběhne  v části ulice České, Moravské dne 20. června od 8 – 17 h. Více informací získáte na poruchové lince 800 292 300.

 

Přerušení dodávky elektrického proudu proběhne v části obce Vlčovice dne 19. června od 7:15 – 15 hodin a 20. června od 7:30 – 12 hodin v části obce Lubina, Vlčovice a na ulici Panské č. o. 3. Další odstávka proběhne na ulici 1. května,

 

V pátek 21. června oslaví Kopřivnice Evropský svátek hudby. Akce se bude konat v sadu E. Beneše – v dopoledním programu vystoupí sbory a kapely místních základních škol, odpoledne je vystřídají profesionální hudebníci. Součástí akce bude jarmark místních tvůrců Zahrada a také oblíbené Cyklohrátky pro děti. Bližší informace najdete na webu Kulturního domu Kopřivnice a na webu města. Všichni jste srdečně zváni!

 

V pátek 21. června bude živo také před Muzeem nákladních automobilů Tatra, kde se uskuteční Den s hrdiny. K vidění zde budou ukázky techniky, výstroje a výzbroje policie, armády, hasičského záchranného sboru, zdravotnické záchranné služby, celní správy a vězeňské služby. Připraven bude bohatý program s ukázkami výcviku psů a vystoupení klauna Hopsalína či Míši Růžičkové. Bližší informace najdete na webu města.

 

V úterý 25. června v 10 hodin se před Základní školou dr. Milady Horákové uskuteční tradiční pietní setkání u příležitosti výročí popravy Milady Horákové. Přijďte s námi uctít památku této významné osobnosti české historie! Součástí pietního setkání bude hudební vystoupení žáků školy.   

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice