ROZHLAS 2. 10. 2024

Ve středu 2. října od 16:30 hodin se bude v zasedací místnosti v 10. patře radnice konat beseda na téma sebepoškozování. Besedy se zúčastní zkušená psychoterapeutka, ale o svůj příběh se podělí také žena s osobní zkušeností. Přijďte se dozvědět více o tématu, které je nyní bohužel velmi aktuální. Akce je určena pro odbornou i laickou veřejnost.

 

Ve středu 2. října se uskuteční další ročník Plavecké soutěže měst. Staňte se reprezentanty Kopřivnice a dostaňte jako odměnu hodinu plavání zdarma. Uvítáme zdatné i méně zdatné plavce od dětí až po seniory. Stačí uplavat 100 metrů libovolným stylem. Zapojit se lze v časech od 6 do 8, od 12:30 do 16 a od 18 do 21 hodin. Účastníci budou mít bezplatný vstup, nutná je pouze stokoruna na vratnou zálohu na čip. 

 

V sobotu 5. října odstartuje u lyžařské chaty akce Everesting, při níž zájemci zdolají převýšení nejvyšší hory světa opakovanými výstupy po sjezdovce na Červeném kameni. Zvány jsou i nesoutěžní týmy, které si mohou vyzkoušet výstupy a zažít neopakovatelnou atmosféru akce. Připraven bude doprovodný program na téma Tibet a Nepál.

 

Vedení města Kopřivnice zve zástupce místních firem, živnostníky a také ty, kdo o podnikání teprve uvažují, na setkání při kávě. Setkání se uskuteční v pondělí 7. října od 16 hodin v Ringhofferově vile. Příchozí budou seznámeni s vybranými aktivitami města a budou moci se zástupci radnice prodiskutovat veškeré své podněty a náměty, co by se mohlo v Kopřivnici zlepšit.

 

V pondělí 7. října v 17 hodin se uskuteční vernisáž výstavy Základní umělecké školy Zdeňka Buriana ve vestibulu radnice. Výstava bude připomínat 20 let projektu Zdravé město Kopřivnice. V 18 hodin na akci naváže promítání diplomových prací studentů architektury na Lašskou bránu v centru města. 

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice