ROZHLAS 18. 7. 2024

Ve čtvrtek 18. července se uskuteční další z akcí prázdninového projektu pro kopřivnickou mládež, tentokrát pod názvem Vylez naHoru. Sraz účastníků je naplánován na 16. hodinu na parkovišti u koupaliště.

 

Hukvaldské trio Pokustone s netradiční tvorbou přivítá posluchače v neděli 21. července v 17 hodin v sadu E. Beneše před Ringhofferovou vilou v rámci seriálu Letních koncertů.

 

Sbor dobrovolných hasičů Lubina – Větřkovice Vás srdečně zve na letní večer s kapelou Marasbanda, který se bude konat v sobotu 20. července od 20 hodin na fotbalovém hřišti v Lubině. Občerstvení bude zajištěno. 

 

Odstávka pitné vody proběhne v části ulice Družební dne 24. července od 8 – 14 hodin. Bude zde přistavena cisterna s pitnou vodou.

 

Společnost KOMTERM Morava oznamuje, že každoroční odstávka teplé vody pro kopřivnické domácnosti napojené na centrální vytápění proběhne od čtvrtka 25. července do neděle 28. července. Dodávka bude přerušena ve čtvrtek v brzkých ranních hodinách a obnovena v neděli v průběhu dopoledne. Důvodem jsou plánované revize a opravy, které nelze provádět za provozu teplárny. Děkujeme za pochopení. 

 

 
 

 
© 2008 Studio Kabelové televize Kopřivnice